٪۴۰ تخفیف تابستانه شروع شد! بزرگترین حراج سال ما

به ما بپیوندید

آموزش حذف تمامی کاربران با یک نقش کاربری خاص در وردپرس

گاهی باید با حذف تمامی کاربران با یک نقش کاربری خاص سایت خود را بهینه کنید. این کار را می‌توانید در چند دقیقه به صورت دستی یا با استفاده از پلاگین انجام دهید. سیستم مدیریت محتوای وردپرس در عین سادگی…

محمد یوسفی

30 مارس 2020

گاهی باید با حذف تمامی کاربران با یک نقش کاربری خاص سایت خود را بهینه کنید. این کار را می‌توانید در چند دقیقه به صورت دستی یا با استفاده از پلاگین انجام دهید.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس در عین سادگی و راحتی، یک سیستم مدیریت کاربری قوی ارائه می‌کند و هر کاربر می‌تواند بر اساس نقشی که برای او تعیین شده است توانایی ها و قابلیت‌هایی داشته باشد.

با گذشت زمان و توسعه سایت وردپرسی شما، فهرست ثبت نام شما می‌تواند خیلی طولانی شود و صفحات مختلفی وجود داشته باشند که کاربرانی با نقش‌های خاص ثبت نام کرده‌اند. در بعضی از مواقع لازم است که تعدادی از این کاربران حذف شود. زمانی که شما نیاز به حذف تعداد زیادی از کاربران بر اساس نقش کاربری در وردپرس دارید چه کاری انجام می‌دهید؟

می‌توانید ساعت‌ها وقت صرف کنید و هر کاربر را از طریق پروفایل آن تغییر دهید یا حذف کنید. هرچند یک راه بسیار ساده‌تر نیز برای حذف تمامی کاربران با یک نقش کاربری خاص وجود دارد. می‌توانید کاربران یک نقش کاربری خاص را به صورت دسته‌جمعی حذف کنید. در این مقاله سعی می‌کنیم که نحوه حذف گروهی کاربران با یک نقش کاربردی را بررسی کنیم.

چرا کاربران را بر اساس نقش کاربری حذف کنیم؟

از آنجایی که مدیران سایت‌های وردپرسی قادر به اضافه کردن نقش‌ها برای اهداف مختلف هستند. در وردپرس هر کاربر می‌تواند بر اساس نقش یا نقش­‌هایی که دارد سطح دسترسی متفاوتی داشته باشد.

ممکن است زمانی فرا برسد که دیگر نیازی به یک نقش خاص نباشد. این می‌تواند بخشی از فرایندهای تجدید نظر برای حذف حساب‌های اسپم یا حذف افراد خاص از سایت باشد.

به این ترتیب بهتر است به سراغ حذف تمامی کاربران با یک نقش کاربری خاص بروید. به عنوان مثال اگر یک حساب کاربری برای دانشجویان برای دسترسی آن‌ها به یک وبلاگ دانشگاهی ایجاد کردید، می‌توانید تمام آن‌ها را در پایان سال تحصیلی حذف کنید.

حذف دستی کاربران با یک نقش کاربری خاص

حذف دستی کاربران از سایت‌های وردپرسی خیلی ساده است و نیازی به نصب هیچ‌گونه پلاگینی ندارد. برای این کار می‌توانید به سادگی وارد صفحه مدیریت کاربران در داشبورد وردپرس خودتان شوید. در این بخش می‌توانید فهرستی از کاربران ثبت نام شده در سایت خودتان را مشاهده کنید.

در بالای فهرست می‌توانید لینک‌های مربوط به نقش‌های مختلف کاربران را مشاهده کنید. زمانی که روی نقش کاربران کلیک می‌کنید، فهرستی از تمام کاربران را به شما نشان می‌دهد که دارای آن نقش ویژه هستند.

این صفحه همزمان فهرستی ۲۰ نفره از کاربران را برای شما نمایش می‌دهد. در صورتی که کاربران بیشتری دارید و می‌خواهید آن‌ها را حذف کنید، باید روی زبانه تنظیمات صفحه که در گوشه بالای سمت راست است کلیک کنید.

با این کار یک منو کشویی از کاربران به شما نمایش داده می‌شود، که می‌توانید با استفاده از آن هر تعداد از کاربران را حذف کنید.

به عنوان مثال شما می‌خواهید که کاربرانی با یک نقش کاربری مشترک را حذف کنید و تعداد ۱۴۴ کاربر با این نقش وجود دارند. برای این کار باید عدد ۱۴۴ را در قسمت تعداد عناوین در هر صفحه وارد کنید. سپس روی دکمه اجرا (Apply) کلیک کنید و صفحه پس از بارگذاری مجدد، تمام کاربران با نقش ویژه را به نمایش می‌گذارد.

حالا برای آنکه بتوانید تمام کاربران را انتخاب کنید، باید روی گزینه All Checbox کلیک کنید، تا همه موارد نشان داده شده در صفحه انتخاب شوند. در صورتی که می‌خواهید تعدادی از کاربران را حذف نکنید، می‌توانید آن‌ها را از حالت انتخاب خارج کنید.

پس از آنکه تمام کاربران مورد نظر خودتان را انتخاب کردید می‌توانید روی منوی Bulk Actions کلیک کنید و سپس گزینه حذف را بزنید. بعد از آن گزینه اجرا (Apply) را بزنید تا وردپرس بتواند تمام حساب‌های کاربری انتخاب شده را حذف کند. اگر کاربرانی که قصد حذف آن‌ها را دارید در سایت شما پست‌هایی را ایجاد کرده‌اند، در هنگام حذف، وردپرس از شما می‌پرسد که قصد دارید با پست‌های آن‌ها چه کار کنید.

شما می‌توانید تمام محتویات ایجاد شده توسط کاربران را حذف کنید یا آن‌ها را به حساب‌های کاربری دیگر در سایت اضافه کنید و سپس دکمه تائید را بزنید تا عملیات ادامه پیدا کند. با انجام این کار وردپرس تمام حساب‌هایی که انتخاب کرده‌اید را از سایت شما حذف می‌کند.

این روش می‌تواند برای حذف صدها کاربر مؤثر باشد اما اگر شما هزاران کاربر با نقش‌های خاص داشته باشید نمی‌توانید با این روش آن‌ها را حذف کنید چون ممکن است که فشار زیادی به سرور شما وارد شود و باید برای این کار از پلاگین­ها استفاده کنید.

حذف گروهی کاربران با یک نقش کاربری خاص با استفاده از پلاگین

راهکار پیش‌فرض وردپرس برای حذف کاربران با نقش‌های خاص بسیار ساده است. اما بعضی اوقات ممکن است نیاز داشته باشید کاربران با نقش‌های خاص را با معیارهای دیگری انتخاب کنید و آن­ها را حذف کنید.

به عنوان مثال ممکن است بخواهید کاربرانی را از سایت خودتان حذف کنید، که مدتی است وارد سایت نشده‌اند و فعالیتی نداشته‌اند، یا کاربرانی که فقط در یک دوره زمانی مشخص ثبت نام کرده‌اند.

امکانات پیشفرض وردپرس چنین نیازهایی را پوشش نمی‌دهند. هرچند خوشبختانه پلاگین‌های وردپرس این کار را به خوبی انجام می‌دهند.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که وارد داشبورد وردپرس شوید، در قسمت پلاگین­ها، افزونه Bulk Delete را جستجو کنید و سپس آن را نصب و فعال کنید. بعد از آنکه افزونه را نصب کردید می‌توانید از قسمت visit Bulk WP وارد صفحه Bulk Delete Users شوید. در اینجا می‌توانید تنظیمات لازم برای حذف دسته‌جمعی کاربران را انجام دهید. ابتدا لازم است که کاربران دارای نقش‌های خاص را انتخاب کنید و سپس می‌توانید گزینه‌های فیلتر را انتخاب کنید. با این کار می‌توانید حذف کاربران را به عده‌ای با خصوصیات خاص محدود کنید.

  • کاربرانی که در روزهای معینی ثبت نام کرده‌اند
  • کاربرانی که در روزهای اخیر وارد سایت نشده‌اند
  • کاربرانی که هیچ پست یا محتوایی ندارند
  • حذف کاربران اولیه

همچنین می‌توانید کاربران را بر اساس داده‌های متا انتخاب کنید. در قسمت پایین صفحه می‌توانید باکس توسط کاربر متا (By User Meta) را مشاهده کنید. در این باکس فیلدهای متا را انتخاب کنید و فیلدهای موجود برای مقایسه کاربران استفاده کنید. در انتها در انتها روی گزینه Bulk Delete کلیک کنید تا کاربران با معیارهای خاص حذف شوند.

چند پلاگین دیگر برای حذف گروهی کاربران در وردپرس

برای حذف کاربرانی با یک نقش کاربری خاص از سایت‌های وردپرسی پلاگین­های مختلفی وجود دارند که از مشهورترین و کارآمدترین آن‌ها می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

WP Bulk Delete

WP Bulk Delete یکی از پلاگین­های چند منظوره است که با استفاده از آن می‌توانید انواع داده‌های مختلف (صفحات، پست‌ها، نظرات، پیوست‌ها، کاربران، اصطلاحات طبقه‌بندی و فیلدهای متا) در وردپرس را حذف کنید.

نه تنها می‌توانید با این افزونه داده‌های مخلتف را پاک کنید، بلکه می‌توانید آن‌ها را به کاربران دیگر انتقال دهید. هرچند این قابلیت تنها در نسخه Pro قابل دسترسی است.

AMR Users

در صورتی که می‌خواهید کاربران خود را با جزئیات بیشتری ویرایش کنید، AMR Users یکی از مناسب‌ترین ابزارها برای شما است. این افزونه دارای تنظیمات متنوعی است که به شما توانایی و کنترل بیشتری می‌دهد.

از مهم‌ترین امکانات این افزونه می‌توانیم به حذف گروهی کاربران اشاره کنیم. شما همچنین می‌توانید با استفاده از شورت کدها، اطلاعات را به صورت عمومی منتشر کنید. این افزونه همچنین به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند که داده‌های مربوط به کاربران را تجزیه و تحلیل کنند.

User Role Editor

میزان دسترسی نقش‌های کاربری از پیش توسط وردپرس تعیین شده‌اند. برای تغییر دسترسی‌های هر نقش باید پلاگین User Role Editor را نصب کنید.

به غیر از حذف حساب‌های کاربری، می‌توانید موارد دیگری را نیز تغییر بدهید و ویجت‌های خاصی را از داشبورد وردپرس برای یک نقش کاربری خاص حذف کنید.

در این پلاگین می‌توانید اطلاعات کاربری را نیز به صورت گروهی حذف کنید که باعث صرفه‌جویی در وقت می‌شود. حذف اطلاعات اضافی پست‌ها، صفحات و کاربران عملکرد سایت را بهبود می‌بخشد. User Role Editor همچنین می‌تواند در اضافه کردن نقش‌های جدید و سفارشی‌سازی قابلیت‌های آن به شما کمک کند و حتی می‌توانید با استفاده از آن به صورت هم‌زمان چندین نقش را به کاربران بدهید.

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها